Rólunk

A Bruno Vassari céget 1984-ben alapították Spanyolországban, Barcelonában. Az eredeti szándék egy olyan új márka létrehozása volt, amely megállja helyét a csúcsminőségű kozmetikumok piacán. A cél teljesült. Napjainkra a Bruno Vassari márka 50 országban van jelen és jelentős tényezővé vált a professzionális kozmetikumok között. A cégcsoport minden földrészen jelen van és természetesen a nagy nemzetközi kiállítások állandó résztvevője is. (Cosmoprof, Bologna, Hong-Kong)

A Bruno Vassari az intenzív termékfejlesztés eredményeként sorra hozza létre termékeit. Először a Body Energy termékcsaláddal jelentkezett, ezt követte az AHA, majd a White, később a Liposomas Complex, Active Purifyng, Skin Comfort, Anti- Stress. A legsikeresebb termékcsalád a KIANTY, mely úttörő a bor és szőlőterápiás készítmények, illetve, kezelések területén.

Minden új produktum megalkotása előtt a Bruno Vassari széles körű elemzést végez a fogyasztók között, mivel tisztában akar lenni azzal, hogy pontosan mit igényelnek a különböző szakmai csoportok valamint a nagyközönség. A marketing és értékesítési osztály folyamatosan tartja a kapcsolatot a legnagyobb,- és a piaci trendet meghatározó- ügyfelekkel.

A Bruno Vassari a nyersanyag kiválasztása kapcsán szigorú követelményeket támaszt a beszállítóknak ezzel is törekedve a legjobb minőségű termékek előállítására. A gyártási folyamat az ISO 9001 és Ecocert által tanúsított.

A Bruno Vassari fő versenyelőnye , hogy garantálja a magas minőséget és a biztonságos termékeket a kozmetikumok piacán.

AZ ÖN SZÉPSÉGE A MI KÜLDETÉSÜNK.