White

CREAMY CLEANSING FOAM  |  BRIGHTENING LOTION  |  WHITE DAY PROTECTION SPF 15  |  PURE C  |  BRIGHTENING ESSENCE GEL  |  WHITE LIGHT

Érintsen meg egy ragyogó bőrt foltok nélkül. Ez a vonal egyedivé teszi a bőr tónusát, szabályozza a melanin képződését, világosítja a foltokat és megakadályozza az újak megjelenését. Ennek a sorozatnak a fő hatóanyaga a stabil C-vitamin és természetes gyümölcssavak, melyek a legjobb fehérítő hatóanyagok. Tökéletes a fakó, fénytelen bőr kezelésére.

A termékeket keresd Bruno Vassari kozmetikusodnál vagy a WEBSHOPBAN

White Creamy Cleansing Foam - Bruno Vassari Magyarország

CREAMY CLEANSING FOAM – krémes tisztító hab

Krémes tisztító hab, mely egy lépésben eltávolítja az elhalt hámsejteket, tisztít és világosít. A bőr fényes és sima marad.

Használata: Reggel és este vidd fel a megtisztítani kívánt bőrfelületre, majd vizes vattakoronggal, vagy nedves kendővel távolítsd el.

Bőrtípus: minden bőrtípusra

Főbb összetevők:

 • Sodium Ascorbyl Phosphate: C-vitamin stabil formája, melynek számos előnye van a bőr számára. Erős antioxidáns, védi a bőrt az UV sugárzás okozta károsodásoktól és elősegíti a kollagén szintézist. Csökkenti a pigmentációt, javítja a sejtmegújító mechanizmust

Ref: 235

Kiszerelés: 150 ml

White Brightening Lotion - Bruno Vassari Magyarország

BRIGHTENING LOTION – világosító tonik

Frissítő tonik, frissíti és fényesíti az arcbőrt. Nyugtató és fényesítő összetevőket  tartalmaz, ami kivilágosítja a  barna foltokat és a bőr színét. 
Megelőzi a verejtékezést, eltávolítja a környezetszennyezés hatásait és az elhalt melanin sejteket a bőr felületéről,  visszaadja a bőr fényét és természetes színét.

Használata: Az arcbőr megtisztítása után vattakorong segítségével, gyengéd körkörös mozdulatokkal tonizáld a bőrt..

Bőrtípus: minden bőrtípusra, de különösen idősödő, pigmentált bőrre

Főbb összetevők:

 • Sodium Ascorbyl Phosphate: Stabil formája a C vitaminnak, amely behatol a bőrbe, és egy enzimmel való érintkezés során  tiszta C-vitaminná alakul, majd kifejti oxidáló melanin fehérítő aktivitását: kifehéríti a barna foltokat és megakadáyozza  megjelenésüket. A C-vitamin fokozza a kollagén szintézist és megköti a szabad gyököket.
 • Dipotassium Glycyrrhizate: növényi kivonat, ami nyugtatja és kiegyensúlyozza a faggyúmirigyek tevékenységét.

Ref: 206

Kiszerelés: 250 ml

White Day Protection SPF15 - Bruno Vassari Magyarország

WHITE DAY PROTECTION SPF 15 – Világosító védőkrém

Védő krém környezeti szennyezés, kiszáradás és ultraibolya sugárzás ellen. Ez a speciális formula ötvözi az antioxidánsokat a  SPF 15-tel,  ami megakadályozza a sötét foltok kialakulását, és védi a bőrt a káros napsugarak ellen..

Használata: Reggel az arcon és a nyakon a bőr megtisztítását és tonizálását követően.

Bőrtípus: minden bőrtípusra

Főbb összetevők:

 • E és C-vitamin: antioxidánsok. Fokozzák az epidermis természetes szabadgyökök elleni védelmét. A szabadgyökök a bőr korai öregedéséért felelnek
 • Sodium hyaluronate: Erőteljes hidratáló hatásáért elismert kozmetikai hatóanyag, különféle ránctalanító, feltöltő és kontúrhelyreállító készítmények elengedhetetlen összetevője, feszesíti, kisímítja a bőrt. Különösen arcra, nyakra és dekoltázsra ajánlott.
 • Magnesium Ascorbyl Phosphate: C-vitamin származék, fehérítő és öregedésgátló hatással
 • Fizikai és kémiai fényvédő összetevők: szűrők a magas védelem érdekében.

Ref: 231

Kiszerelés: 50 ml

White Pure C - Bruno Vassari Magyarország

PURE C – Magas c vitamin tartalmú szérum

Intenzív világosító kezelés olajmentes szérumban. A formula megakadályozza a foltok megjelenését, egységesíti a bőr színét, erősíti a tónusát.

Használata: reggel és este intenzív kezelésként az arc, nyak és a dekoltázs bőrén. Az oldat elkészítése után 10 napon belül fel kell azt használni.

Bőrtípus: minden bőrtípusra, különösen az idősödő, pigmentált bőrre

Főbb összetevők:

 • Tejsav:  Az AHA-savak csoportjába tartozik, a bőr legfelső rétegére hámlasztó hatása van.
 • C-vitamin: Tiszta C-vitamin, mely világosítja a foltokat, valamint fokozza a kollagén szintézist.
 • Kojic sav: A kojic sav leginkább a bőrre kifejtett depigmentáló hatásáért elismert kozmetikai hatóanyag, mely gátolja a melanin termelést. Halványítja az öregségi foltokat, a napozás okozta foltosodást, a szeplőfoltokat vagy a bőr egyéb nem esztétikus pigmentálódását. Sikeresen alkalmazzák melasma és gyulladás utáni hiperpigmentáció esetén.
 • Áfonya és szeder kivonat: mely a hyperpigmemtáció ellen harcol.
 • Dipotassium Glycyrrhizate: Az édesgyökér kivonatának egy fajtája, amit a kozmetikumokban gyulladáscsökkentő, és pigmentfolt halványító tulajdonsága miatt használnak.

Ref: 233

Kiszerelés: 3×8 ml

White Brightening Essence Gel - Bruno Vassari Magyarország

BRIGHTENING ESSENCE GEL – Intenzív világosító szérum

Ránctalanító és világosító gél, mely C-vitamin tartalmával csökkenti a pigmentációt, megakadályozza az újabb foltok kialakulását és serkenti a kollagén szintézist.

Használata: reggel és este az arcon és a nyakon a bőr megtisztítását és tonizálását követően. A termék nem tartalmaz fényvédőt, ezért nappalra fényvédős krém ajánlott.

Bőrtípus: minden bőrtípus, de különösen az idősödő, pigmentfoltos bőrre ajánlott

Főbb összetevők:

 • Ascorbyl Glucoside (2%): Tiszta, stabil C-vitamin, mely világosítja a foltokat, valamint fokozza a kollagén szintézist.
 • Dipotassium Glycyrrhizate: Az édesgyökér kivonatának egy fajtája, amit a kozmetikumokban gyulladáscsökkentő, és pigmentfolt halványító tulajdonsága miatt használnak.

Ref: 234

Kiszerelés: 30 ml

White Light - Bruno Vassari Magyarország

WHITE-LIGHT – Aktív szérum a foltok ellen

A kojic sav gátolja a melanin szintézist a tejsav finoman távolítja el a már kialakult foltot, segít egységesíteni a bőr színét.

Használata: naponta a megtisztított bőrön, közvetlenül a foltra

Bőrtípus: minden bőrtípus, pigmentált bőr

Főbb összetevők:

 • Kojic sav: A kojic sav leginkább a bőrre kifejtett depigmentáló hatásáért elismert kozmetikai hatóanyag, mely gátolja a melanin termelést. Halványítja az öregségi foltokat, a napozás okozta foltosodást, a szeplőfoltokat vagy a bőr egyéb nem esztétikus pigmentálódását. Sikeresen alkalmazzák melasma és gyulladás utáni hiperpigmentáció esetén.
 • Tejsav: Az AHA-savak csoportjába tartozik, a bőr legfelső rétegére hámlasztó hatása van.
 • Perhidroescualene: növényi hidratáló olaj
 • L-Arginine: A testfehérjék építésével sejtregeneráló, segíti a sebgyógyulást, gátolja az öregedést a kollagén szintézis fokozásával.
 • E vitamin: erős antioxidáns
 • Dipotassium Glycirrhizate: Az édesgyökér kivonatának egy fajtája, amit a kozmetikumokban gyulladáscsökkentő, és pigmentfolt halványító tulajdonsága miatt használnak.

Ref: 232

Kiszerelés: 30 ml