LAB DIVISION HA50X

HYALURONIC CREAM POLLUTION NEUTRALIZER  |  HYALURONIC SLEEPING MASK  |  HYALURONIC SCRUB & MASK | MULTI-MOLECULAR HYALURONIC FILLER | PREMIUM HYALURONIC OIL

Feltölti az epidermiszt, biztosítva a térfogatot és csökkentve a ráncok megjelenését. A HA50X nagy és kis molekulatömegű hialuronsavat tartalmaz, amely megerősíti a bőr védőgátját a káros környezeti hatásokkal szemben és fenntartja a bőr hidratáltságát. A Bruno Vassari hialuronsav egyedülálló, mivel 50–szer nagyobb kapacitással rendelkezik a víz megkötésére és ezáltal hidratáló képességének növelésére.

A termékeket keresd Bruno Vassari kozmetikusodnál vagy partnerünk webshopjában

LAB DIVISION HA50X Hyaluronic Cream Pollution Neutralizer - Bruno Vassari Magyarország

HYALURONIC CREAM POLLUTION NEUTRALIZER – Nappali hidratáló anti aging arckrém

Szennyezés semlegesítő hialuronsav krém, mely napi védelmet nyújt a bőrnek a külső behatásoktól és erősíti a saját védelmi mechanizmusát. Továbbá a hialuronsav két típusát tarzalmazza a kis és a nagy molekulatömegűt, amelyek garantálják az optimális hidratációt, feszességet és rugalmasságot a bőrnek.

Használata: Reggel és este az arcon és a nyakon a bőr megtisztítását és tonizálását követően.

Bőrtípus: minden bőrtípusra

Főbb összetevők:

  • Symurban: blokkolja a szennyező részecskék bejutását,
  • Hialuronsav: A hialuronsavak egyedülálló keverékét tartalmazza, így végül olyan krémet kapunk, amely megakadályozza az öregedést

Ref: 297

Kiszerelés: 50 ml

LAB DIVISION HA50X Hyaluronic Sleeping Mask - Bruno Vassari Magyarország

HYALURONIC SLEEPING MASK – Éjszakai bőrfeltőltő maszk

Éjszakai regeneráló maszk, az éjszaka folyamán feltölti, kisimítja a bőrt, tökéletesíti megjelenését.

Használata: Este az arcon és a nyakon a bőr megtisztítását és tonizálását követően vékonyan vidd fel, majd hagyd fent éjszakára

Bőrtípus: minden bőrtípusra

Főbb összetevők:

  • „Dupla” molekulatömegű hialuronsav: a bőrfelszín és a mélyrétegek egy időben történő hidratálása
  • Rhamnosoft®: Nyugtató hatóanyag a bőr gyulladásos reakcióinak csökkentése érdekében. A gyulladás során érintett keratinociták membrán receptoraihoz kötődik, amivel megakadályozza a sejtek összekapcsolódását, korlátozza a gyulladás terjedését. Serkenti az endorfin hormon termelődését, amellyel hozzájárul a bőr jobb komfort érzetének kialakulásához

Ref: 299

Kiszerelés: 50 ml

LAB DIVISION HA50X Hyaluronic Scrub&Mask - Bruno Vassari Magyarország

HYALURONIC SCRUB & MASK – Kettős hatású tisztító peeling

Kettős hatású maszk. Eltávolítja az elhalt hámsejteket és kezeli a bőrt; mindez egy termékben. A “perlit peeling” részecskék és a fehér agyag kombinációjának köszönhetően a bőr tiszta, matt és elhalt hámsejtektől mentes lesz. Két lépésben kezeli a bőrt, először eltávolítja az elhalt hámsejteket majd maszkként stimulálja a bőr megújulását és hidratál.

Használata: A bőr megtisztítását és tonizálását követően lágy masszírozással vidd fel a peelinget a bőrre majd hagyd fent 1-2 percig, végül bő vízzel lemossuk.

Bőrtípus: normál és kombinált bőrre

Főbb összetevők:

  • Perlit: vulkáni eredetű kőzetből származó szemcsés golyók, amelyek gyengéden hámlasztják a bőrt anélkül, hogy károsítanák azt.
  • Kaolin: agyagszerű ásvány, amely elnyeli a bőr szennyeződését és mélytisztító tulajdonsággal bír.

Ref: 300

Kiszerelés: 100 ml

Multi-molecular Hyaluronic Filler

MULTI-MOLECULARHYALURONIC FILLER – Bőrfeltöltő szemkörnyékápoló

Multi-molekuláris hialuronsav “filler”. Intenzív hidratálás a szuper koncentrátumú hialuronsav szérumnak köszönhetően, mely segít megőrizni a bőr hidratált állapotát egész nap és éjszaka is. A bőr megfiatalodik, feszesebb, rugalmasabb, teltebb lesz.

Használata: Reggel és este az arcon és a nyakon a bőr megtisztítását és tonizálását követően vékonyan felkenve

Bőrtípus: Minden bőrtípusra használtató, még az érzékeny bőrre is kiválóan alkalmas

Főbb összetevők:

  • Magas koncentrációjú hialuronsav: „Dupla” molekulatömegű hialuronnal a bőrfelszín és a mélyrétegek egyidőben történő hidratálása. Használatával megelőzhető a bőr kiszáradása, visszaállítja a bőr barrier rétegének természetes egyensúlyát ezáltal javul a bőr megjelenése, rugalmassá válik, és visszanyeri tónusát

Ref: 298

Kiszerelés: 15 ml

LAB DIVISION HA50X Premium Hyaluronic Oil- Bruno Vassari Magyarország

PREMIUM HYALURONIC OIL – Ápoló hialuronolaj

Anti aging szérum, könnyű formula, erős hidratáló képesség.

Használata: Este a bőr megtisztítása és tonizálása után az arcon és a nyakon a néhány cseppet oszlass el egyenletesen.

Bőrtípus: vízhiányos, idősödő bőrre

Főbb összetevők:

  • PrimalHyal Gold: Kis molekulatömegű hialuronsav. Behatol a bőr mély rétegeibe, elkerülve ezzel a vízveszteséget, miközben nagy százalékban növeli a vízmegkötést.

  • Jojobaolaj: magas hidratáló és nyugtató tulajdonságokkal rendelkező olaj. Semlegesíti a szabad gyökök képződését az antioxidánsok nagy koncentrációjának köszönhetően. Fenntartja a bőr rugalmasságát és védelmét.

Ref: 301

Kiszerelés: 30 ml