LAB BIOTICS

EXTRA RICH CLEANSING FOAM  |  DAILY MIST TONER  |  LACTIS ADVANCED CREAM  |  SKIN DEFENSE BOOSTERS CAPSULES  |  DERMAL RELIEF CREAM

A bőrön megjelenő elváltozások többségét a bőrfelszín változásai okozzák, amelyek az epidermális gátat és azt megvédő mikroorganizmusokat befolyásolják. Így a bőr fokozatosan elveszíti védelmi képességét, lehetővé téve az irritáló anyagok átjutását a bőr mélyebb rétegei felé, kiváltva a szabadgyökök termelését és a bőr korai öregedését.

A Bruno Vassari LAB BIOTICS termékcsalád pre és probiotikumok alkalmazásával helyreállítja bőrflóra egyensúlyát

A mikroflóra egyensúlyának fenntartása: 

 • megerősíti a bőr védelmét a külső hatásokkal szemben
 • javítja a bőr hidratációs képességét; csökkenti azon tényezőket, melyek irritálhatják a bőrt
 • láthatóan javítja a szárazság, feszülés, fakóság/sápadtság jeleit
 • helyreállítja a bőrfelszín pH értékét

A termékeket keresd Bruno Vassari kozmetikusodnál vagy a WEBSHOPBAN

LAB Biotics Extra Rich Cleansing Foam - Bruno Vassari Magyarország

EXTRA RICH CLEANSING FOAM – Gazdag tisztító hab

Ezt a tisztító habot úgy fejlesztették ki, hogy garantálja a bőr mindennapos higiéniáját anélkül, hogy károsítaná azt, tekintettel a mikroflórára, mellyel biztosítja a maximális komfortérzetet.

Használata: Reggel és este a habot a nedves bőrre gyengéden vidd fel. Masszírozd át, majd öblítsd le bő vízzel.

Bőrtípus: minden bőrtípusra, de különösen ajánlott a sérült, érzékeny bőrre.

Főbb összetevők:

 • BioEcolia®: bioszelektív prebiotikum
 • Felületaktív anyagok (Sodium Methyl Cocoyl Taurate and Caprylyl/Capryl Glucoside): felületaktív anyagok koncentrált kombinációját tartalmazza, mely nagy tisztító és kisfokú irritáló hatással bír. Hatékonyan távolítja el a bőrön felhalmozott szennyeződéseket (kosz, izzadság, stb.), szem előtt tartva annak természetes egyensúlyát és pH-ját, mely kulcsfontosságú tényező a nemkívánatos mikroorganizmusok kialakulásának elkerülése érdekében.

Ref: 332

Kiszerelés: 150 ml

LAB Biotics Daily Mist Toner - Bruno Vassari Magyarország

DAILY MIST TONER – Prebiotikus tonik

Prebiotikus arcpára, amely frissíti, hidratálja és aktiválja a bőr természetes védelmét. A napi tisztítás után helyreállítja a kedvező bőrflóra egyensúlyát, és megvédi a bőr ökoszisztémáját a külső agresszióktól, erősíti a védőréteget és fenntartja az optimális szintet.

Használata: Az arcbőr megtisztítása után a szórófej segítségével 2-3 pumpányit vigyél fel az arcra.

Bőrtípus: minden bőrtípusra, de különösen ajánlott a sérült, érzékeny bőrre.

Főbb összetevők:.

 • BioEcolia®: Bioszelektív prebiotikum
 • Kombucha: prebiotikum, melyet két mikroorganizmus, a Saccharomyces Yeast és a Xylinum baktériumok édes fekete tea erjesztésével nyertek. Lágyítja és frissíti a bőrt és javítja annak teljes minőségét (lágyság, fényesség).
 • Inositol:aktiválja a szükséges fehérjék szintéziséért felelős bőrsejteket annak érdekében, hogy jó állapotban tartsa a szerkezetét, integritását és tulajdonságait, például az elasztint és a kollagént. Megtartja a hidrogén egyensúlyt is, elkerülve a transzdermális víz elvesztését.

Ref: 333

Kiszerelés: 200 ml

LAB Biotics Lactis Advanced Cream - Bruno Vassari Magyarország

LACTIS ADVANCED CREAM – Pre- és probiotikus hatóanyagokban gazdag regeneráló krém

Pre- és probiotikus hatóanyagokban gazdag regeneráló krém, amely segít megőrizni a bőrflóra egyensúlyát. Újra aktiválja saját sejt-megújulását, erősíti a bőr természetes barrierjét, amely megvéd minket a külső káros tényezőktől, miközben mélyen hidratálja és revitalizálja.

Használata: Reggel és este az arcon és a nyakon a bőr megtisztítását és tonizálását követően.

Bőrtípus: minden bőrtípusra, de különösen ajánlott a sérült, érzékeny bőrre.

Főbb összetevők:

 • ProRenew Complex CLR: probiotikus hatóanyag

 • Teflose®: prebiotikus hatóanyag

 • Kombucha: rebiotikum, melyet két mikroorganizmus, a Saccharomyces Yeast és a Xylinum baktériumok édes fekete tea erjesztésével nyertek. Lágyítja és frissíti a bőrt és javítja annak teljes minőségét (lágyság, fényesség).

 • Niacinamide: ez a B3-vitamin származéka, amely a melanin bőrfelületre történő átvitelének csökkentése mellett védő és regeneráló hatású.

 • Hyaluronic Acid: a glükózaminoglikánhoz hasonló poliszacharid, nagy vízmegtartó képességgel. Ez egy hidratáló szer, amely segíti a bőr textúráját fenntartó rostok újjáépítését.

Ref: 334

Kiszerelés: 50 ml

LAB Biotics Skin Defense Booster Capsules - Bruno Vassari Magyarország

SKIN DEFENSE BOOSTERS CAPSULES – 60 dbos turbó bőrfeltöltő védőkapszula

A szérum, amely segít a bőr védekező erejének növelésében, erősíti a bőr ellenállását a környezet, a stressz és a szennyeződések ellen, valamint késlelteti a bőr korai öregedésének jeleit. Biztosítja a bőr hatékonyabb védelmét.

Használata: Kúraszerűen alkalmazható. 60 napra elegendő a benne lévő mennyiség. Este a bőr megtisztítását és tonizálását követően vigyen fel 1 kaszula tartalmát és kenje el az arcon és a nyakon

Bőrtípus: minden bőrtípusra, de különösen ajánlott a sérült, érzékeny bőrre.

Főbb összetevők:

 • Pre/probiotikus complex: Ételekben és a testünkben jelenlévő probiotikus Lactobacillus és az alfa-glikán oligoszacharidok prebiotikus hatóanyagok által képződnek. Ez a komplex biztosítja a bőr számára szükséges összes tápanyagot, hogy segítsen fenntartani a bőr ökoszisztémájának és a flórájának egyensúlyát, valamint erősítse a bőr természetes védelmét.

 • Dimethylmethoxy Chromanyl Palmitate: élénkítő és depigmentációs tulajdonságokkal rendelkező hatóanyag, amely egységesíti a bőr tónusát, miközben egyidejűleg küzd a photo-ageing-gel szemben.

 • Ximenynic acid: esszenciális zsírsav, amely gyulladásgátló és méregtelenítő tulajdonságokkal rendelkezik.

 • E Vitamin: erőteljes antioxidáns

 • Root juice of Polymnia Sonchifolia (inkagumó gyökerének a leve): a jicama vagy a yacon gumójából származik. Polifenolokban, fruktózban és oligofruktózban gazdag. Rövid és hosszú távon is hidratál, energizáló tulajdonságokkal is rendelkezik, valamint serkenti a sejtes helyreállító mechanizmusokat.

 • Napraforgómag olaj: Gazdag olyan esszenciális zsírsavakban, mint a linolsav (más néven Omega 6) és olajsav (Omega 9) és E-vitaminban. Valójában a linolsav egy olyan komponens, amely fontos szerepet játszik a bőr jólétében, hidratálásában és helyreállításában, valamint fényesítő és gyulladás gátló tulajdonságokkal is bír. Nagy mennyiségű tápanyagot biztosít a sima, rugalmasabb, frissebb és sugárzóbb bőr eléréséhez.

Ref: 331

Kiszerelés: 60 db kapszula

LAB Biotics Dermal Relief Cream - Bruno Vassari Magyarország

DERMAL RELIEF CREAM – Pre- és probiotikus hatóanyagokban gazdag arc és testápoló krém

Arc- és testápoló krémként ideális a törékenyebb bőr ápolásához. Helyreállítja a bőr barrierjét, enyhíti az irritációt és a diszkomfort érzetet, erősíti és fenntartja a bőr mikroflóráját.

Használata: a bőr igényének megfelelően naponta többször is vidd fel vékony rétegben a problémás területre.

Bőrtípus: Különösen alkalmas érzékeny, ekcémás, atopiás dermatitis kezelésére. Azonnal csökkenti a kellemetlen bőrtüneteket.

Főbb összetevők:

 • Ectoin: 100% természetes aminosav, egy molekulacsoportból kivont hatóanyag, amely szélsőséges körülmények között biztosítja a növények túlélését. Teljeskörű védelmet nyújt.

 • Algaktiv® BioSKN: prebiotikum

 • Niacinamide: ez a B3-vitamin származéka, amely a melanin bőrfelületre történő átvitelének csökkentése mellett védő és regeneráló hatású.

 • Ceramide Complex CLR: helyreállítja és megerősíti a száraz és repedezett bőr stratum corneum rétegének lipid barrierét. Megteremti az ideális kinézetet és textúrát, miközben elősegíti és biztosítja a hidratálást.

Ref: 330

Kiszerelés: 100 ml