ESSENTIALS SERUM COLLECTION

SERUM ANTI AGE  |  SERUM OXYGENANT

A szépségért nem kell többé szenvednie. Bruno Vassari megalkotta az Essential Serums kollekciót, hogy harcba szálljon a bőr korai öregedése ellen.

A termékeket keresd Bruno Vassari kozmetikusodnál vagy a WEBSHOPBAN

Serum Anti Age - Bruno Vassari Magyarország

SERUM ANTI-AGE – Kaviár kivonatot tartalmazó szérum

Aktív ránctalanító szérum kaviár kivonattal és optikai fényvisszaverő részecskékkel.

Használata: Reggel és este az arcon és a nyakon a bőr megtisztítását és tonizálását követően lágy mozdulattal oszlasd el bőrödön

Bőrtípus: Érett, fakó, fáradt bőr

Főbb összetevők:

 • Kaviár kivonat: A kozmetikai ipar egyik leg-exkluzívabb összetevőjévé nőtte ki magát. Mivel magas koncentrációban tartalmaz esszenciális aminosavakat, peptideket, proteineket, esszenciális zsírsavakat és nyomelemeket, nedvességet, rugalmasságot, simaságot és feszességet kölcsönöz a bőrnek.
 • E- vitamin: Fontos antioxidáns.
 • C-vitamin (aszkorbil-glikozid): Bizonyítottan hatásos bőrfehérítő hatóanyag, fényessé teszi a színtelen bőrt, és visszafordítja a bőröregítő folyamatokat.
 • B3-vitamin (niacinamid): Javítja a bőr megjelenését azáltal, hogy serkenti a kollagén-szintézist, és csökkenti az öregedés jeleit.
 • Soft focus: A ráncok létezését azért érzékeljük, mert árnyék képződik a bőrünkön. Ezek a fajta részecskék visszaverik a fényt és eltüntetik az árnyékot, így az emberek nem veszik többé észre a ráncokat.

Ref: 246

Kiszerelés: 30 ml

Serum Oxigenant - Bruno Vassari Magyarország

SERUM OXIGENANT – Szérum szójaproteinnel

A szérum hatóanyagai növelik a bőr oxigén felvételét, ezáltal több energiát juttatva a sejteknek, Serkenti a sejtregenerálódást a fiatalabb, egészségesebb és fényesebb bőr érdekében, Növeli a sejtekbe rögzülő oxigén mennyiségét, hozzájárulva az egyre növekvő káros környezeti hatásokkal szembeni védekezés szintjének növeléséhez

Használata: Reggel és este az arcon és a nyakon a bőr megtisztítását és tonizálását követően lágy mozdulattal oszlasd el bőrödön

Bőrtípus: érett, fakó, fáradt, fénytelen bőr

Főbb összetevők:

 • Szója protein: Ennek a hatóanyagnak két fő funkciója van. Egyrészt felpörgeti az oxigénfelvételt, és így fokozza sejtjeink természetes energiáját. Másrészt serkenti a sejtek megújulását, hogy a bőr fényesebb és egészségesebb legyen.

 • Pentavitin: Összetételének és szerkezetének köszönhetően jelentősen növeli a bőr nedvességtartalmát, és hatása hosszú ideig tart.
  “Vízvonzó” tulajdonságának hatására visszatartja a nedvességet, és megakadályozza a vízveszteséget.

 • Glükoproteinek: Növelik a sejtek által megkötött oxigén mennyiségét, így a bőr sikeresebben meg tudja védeni magát az egyre nagyobb számban jelentkező károsító környezeti hatásokkal szemben.

 • Pentaglükán: Kulcsszerepe van a bőr feszessége és telítettsége terén. Egyedülállóan simává és hidratálttá teszi a bőrfelszínt, miközben különlegesen puha és sima érzetet kölcsönöz a bőrnek.

Ref: 247

Kiszerelés: 30 ml