BIOCEUTICALS

LIFT INTENSIVE CREAM  |  FAST FLASH BEAUTY AMPOULES  |  FERULIC+C+DMAE CONCENTRATE AMPOULES  |  INTENSIVE FIRMING PACK

Az évek múlásával bőrünk fokozatosan veszít rugalmasságából, mivel a zsírszövetet támogató kollagén- és elasztinrost fehérjék szintézise csökken. Ez azt jelenti, hogy a kollagén és elasztin mennyisége már nem elegendő a szövetek feszességének fenntartásához, ezért arcbőrünk is elkezd petyhüdtté válni. A leginkább érintett terület az arc és a nyak, főleg az orcák és a szemhéj bőre, mert bár korábban az említett proteinek feszesen tartották a bőrt, az idő múlásával ezek mennyisége és minősége is csökkenni kezd – az öregedés jeleként.

Ez az új termékcsalád a tökéletes megoldás az arcbőr petyhüdtségének csökkentésére, a feszesség növelésére és a bőr korai öregedésének megelőzésére, mivel formulája egy sor olyan hatóanyagot tartalmaz, amelyek sikeresen veszik fel a harcot a petyhüdtség fő okaival.

A termékeket keresd Bruno Vassari kozmetikusodnál vagy a WEBSHOPBAN

Bioceuticals Lift Intensive Cream - Bruno Vassari Hungary

LIFT INTENSIVE CREAM – Feszesítő, öregedésgátló arckrém innovatív növényi összetevőkkel

A Lift Intensive Cream egy olyan feszesítő krém, amely nagy százalékban tartalmaz olyan természetes eredetű összetevőket, amelyek hatékonyan szállnak szembe a feszesség csökkenésének észrevehető jeleivel. Elegáns és ultrakönnyed textúrája nem teszi zsírossá a bőrt, de tökéletesen hidratálja, ugyanakkor kényelmes érzetet biztosít.

Használata: Reggel és este az arcon és a nyakon a bőr megtisztítását és tonizálását követően

Bőrtípus: minden bőrtípusra, kivéve az olajos, pattanásos, zsíros bőröket

Főbb összetevők:

 • LIFT Oléoactif®: Növényi olajokból kivont hatóanyag-komplex multilifting hatással. Számos hatóanyagot tartalmazó természetes feszesítő, amelyet egy innovatív, törzskönyvezett, zöld megoldásnak számító extrakciós módszerrel vontak ki, 100%-ban fenntartható, és összetevőiből a maximumot hozzák ki. Ez a technológia a természetes olajok tulajdonságait (gazdagok zsírsavakban, E-vitaminban, szkvalénban, fitoszterolokban stb.) különböző növényi eredetű hatóanyagmolekulákkal ötvözi, hogy a hatékony és biztonságos összetevők jól tolerálhatók legyenek és minden érzékre hassanak.
 • Dimethylaminoethanol (DMAE) tartarát: egy erősen feszesítő hatóanyag, amely stabilizálja a sejthártyát és növeli a feszességet. Feszessé és rugalmassá teszi a bőrt. Stabilizálja a sejthártyát (antioxidáns hatású), és védelmet biztosít a szabadgyökök ellen.

 • Kreatin: egy olyan természetes aminosav-származék, amely megújítja a sejtek anyagcseréjét. Segít újra feltölteni a sejteket energiával, revitalizálva azokat, hogy megfelelően tudják ellátni feladataikat a támogató fehérjék szintézise, a hidratálás vagy a védelem terén.

 • Zirhafirm™: szerkezetátalakító, feszesítő és repozicionáló hatóanyag. A jujuba (Zizyphus spinosa) és a gyógyító leuza (Rhaponticum carthamoides) gyökeréből kivont biomolekulák szinergikus kombinációja, amely erősíti a sejtek összeköttetéseit. Aktiválja a dermoepidermális junkció alkotóelemeinek termelődését – ezek tartják fenn a dermis és az epidermis közti szoros kapcsolatot, illetve gátolja a metalloproteinázokat. Minél szorosabb a kapcsolat, annál kevésbé lesz petyhüdt és lógó a bőr. Aktívan növeli a feszességet és a rugalmasságot, megtartja az ovális arcformát.

Ref: 340

Kiszerelés: 50 ml

Bioceuticals Fast Flash Beauty Ampoules Box - Bruno Vassari Hungary

FAST FLASH BEAUTY AMPOULES – Rögtön ható szépség-ampullák

Azonnali hatású bőrfeszesítő ampullák. Feszessé teszik az arcbőrt, csökkentik a fáradtság és a stressz jeleit, és hosszú távú öregedésgátló hatással bírnak. Használatukkal a bőr fényes és feszesebb lesz.

Használata: Reggel és este az arcon és a nyakon a bőr megtisztítását és tonizálását követően az arckrém használata előtt

Bőrtípus: Fáradt, tartását vesztett bőrökre

Főbb összetevők:

 • Dimethylaminoethanol (DMAE) tartarát: egy erősen feszesítő hatóanyag, amely stabilizálja a sejthártyát és növeli a feszességet. Feszessé és rugalmassá teszi a bőrt. Stabilizálja a sejthártyát (antioxidáns hatású), és védelmet biztosít a szabadgyökök ellen.

 • Pullulan: egy olyan polyszaccharid, ami az Aureobasidium pullulans nevű gomba fermentációjakor keletkezik. Filmogén hatásának köszönhetően azonnali feszesítő hatása van, javítja és egyenletesebbé teszi a bőr textúráját.

 • TENS’UP™: egy innovatív hatóanyag, amely azonnali és középtávú feszesítő hatással is bír. Lifting hatású bőröregedés-gátló, mivel használata serkenti a kollagénszintézist. Kettős hatásának köszönhetően gyorsan javítja a bőr kinézetét, és középtávon is kezeli azt. A mezei katáng (L. Cichorium intubus) gyökeréből vonják ki, amely Európában, valamint Ázsia mérsékelt égövi területein is megtalálható faj, és igen gazdag frukto-oligoszaccharidokban. Ezek felszínfeszesítő hatása abból adódik, hogy a bőrfelszínbe szívódva egy mechanikus feszesítő hatással bíró filmréteget képeznek, egyenletesebbé téve a bőrfelszínt, és ezáltal azonnali egyenletes és fényes hatást eredményeznek. A galaktomannan-technológiának köszönhetően a hatóanyag lépésenként adagolódik, így elnyújtott hatást biztosít. Továbbá, mivel a hatóanyag képes serkenteni a kollagén szintézisét, egy kis idő után ráncfeltöltő hatása is jelentkezik.

 • Glükozil-heszperidin: glükózból és heszperidinből álló hatóanyag. A heszperidin egy olyan bioflavonoid, amely a citrusfélék héjában található meg, és amely a bőr hőmérsékletének növelésével javítja a vérkeringést. Glükózhoz kötődve igen vízoldékony vegyületet képez, miközben megőrzi a heszperidin természetes biológiai tulajdonságait. A glükozil-heszperidinről tudományosan kimutatták, hogy bőrön alkalmazva javítja a mikrokeringést, és ezáltal segít ellensúlyozni a stressz és a fáradtság negatív hatásait. Emellett erős antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatása is van, ezáltal fényesebbé teszi a matt, fáradt és táskás bőrt, sugárzóvá varázsolva azt.

Ref: 342

Kiszerelés: 6×2 ml

Bioceuticals Ferulic+VitC+DMAE Ampoules Box - Bruno Vassari Hungary

FERULIC + VIT C + DMAE CONCENTRATE – Hatóanyag koncentrátum ampullák

Feszesítő és antioxidáns hatású koncentrátum, amely 15%-os tiszta C-vitamint (aszkorbinsavat) tartalmaz – ezáltal enyhíti a bőrfeszesség csökkenését, továbbá javítja a mimikai és a mélyebb ráncok megjelenését. Használatával a bőr visszanyeri fényét és természetes tónusát. A DMAE, C-vitamin és ferulasav kombinációjának köszönhetően csökkenti a mimikai és a mélyebb ráncok megjelenését, és ellensúlyozza a feszesség csökkenését.

Használata: Reggel és este az arcon és a nyakon a bőr megtisztítását és tonizálását követően az arckrém használata előtt

Bőrtípus: minden bőrtípusra, kivéve az érzékeny bőröket. Bár ez a formuláció teljesen bőrbarát, az érzékeny bőrűeknél óvatossággal alkalmazandó, mivel a tiszta C-vitamin ilyen magas koncentrációban történő használata egyes bőrtípusoknál irritációt okozhat.

Főbb összetevők:

 • Aszkorbinsav, tiszta C-vitamin (15%-os koncentráció): A C-vitamin az egyik legerősebb létező antioxidáns, mivel hatalmas mennyiségű szabadgyököt képes közömbösíteni, amelyek az UV-sugárzás, a környezetszennyezés és egyéb életmódbeli tényezők miatt, például alkoholfogyasztás vagy dohányzás következtében keletkeznek. Továbbá enyhíti és késlelteti a bőr korai öregedésének észrevehető jeleit, a mimikai és a mélyebb ráncok kialakulását, a petyhüdtséget és a hiperpigmentációt. Amellett, hogy nagyszerű antioxidánsként és fényvédőként véd a napsugárzás okozta bőröregedés és oxidatív stressz ellen, részt vesz a kollagénszintézisben is. A kollagén egy alapvető fontosságú szerkezeti fehérje, amely a bőr rugalmasságáért és hajlékonyságáért felelős, enyhíti a bőr volumenének csökkenését, az arc petyhüdtségét, illetve a ráncok megjelenését.
   Mivel az aszkorbinsavnak hámlasztó és megújító hatása is van, fontos szerepet játszik a pigmentáció csökkentésében és a melanin mennyiségének szabályozásában. Egységessé teszi a bőr tónusát, enyhíti a bőrhibákat, és általánosságban véve szép megjelenést biztosít a bőrnek.

 • Ferulasav (0,5%-os koncentráció): növényi eredetű erős antioxidáns, amely természetes módon számos növényfaj sejtfalában megtalálható. Ez a hatóanyag hatástalanítja a napsugárzás által termelt szabadgyököket, növeli a feszességet és javítja a belső kollagén- és elasztintermelést. Antioxidáns tulajdonságai miatt gyulladáscsökkentő hatása is van.

 • Dimethylaminoethanol (DMAE) tartarát: egy erősen feszesítő hatóanyag, amely stabilizálja a sejthártyát és növeli a feszességet. Feszessé és rugalmassá teszi a bőrt. Stabilizálja a sejthártyát (antioxidáns hatású), és védelmet biztosít a szabadgyökök ellen.

Ref: 341

Kiszerelés: 6×2 ml

Bioceuticals Intensive Firming Pack - Bruno Vassari Hungary

INTENSIVE FIRMING PACK – Limitált ideig elérhető promóciós csomag

A tetszetős díszdobozban található termékek:

 • LIFT INTENSIVE CREAM 50ml
 • FERULIC + VIT C + DMAE CONCENTRATE 7x2ml

Ref: 9732