RÓLUNK

A Bruno Vassari céget 1984-ben alapították Spanyolországban, Barcelonában. A cél egy olyan új márka létrehozása volt, amely megállja helyét  a csúcsminőségű kozmetikumok piacán. A cél teljesült, napjainkra a BV. 42 országban van jelen és a jelentős tényezővé vált a professzionális kozmetikumok között. A cégcsoport minden földrészen jelen van és természetesen a nagy nemzetközi kiállítások állandó résztvevője is.( Cosmoprof, Bologna. Hong-Kong)

 

A Bruno Vassari az intenzív termékfejlesztés eredményeként sorra hozza létre termékeit. Először a Body Energy,termékcsaláddal jelentkezett, ezt követte az  AHA, majd a  White,később a  Liposomas Complex, Active Purifyng, Skin Comfort, Anti- Stress….. 2002.-ig.

2002.-ben került a piacra a legsikeresebb termékcsalád a KIANTY, mely úttörő volt a bor és szőlőterápiás készítmények és kezelések területén.

Minden új termék kidolgozása előtt  a Bruno Vassari széles körű elemzést végez a fogyasztók között, hogy tisztában legyen azzal, hogy mit igényelnek a  különböző szakmai csoportok és a nagyközönség. A marketing és értékesítési osztály folyamatosan tartja a kapcsolatot a legnagyobb és a piaci trendet meghatározó ügyfelekkel.

 

A Bruno Vassari a nyersanyag kiválasztása kapcsán szigorú követelményeket támaszt a beszállítóknak ezzel is törekedve a legmagasabb minőségű termékek előállítására.  A gyártási folyamat az ISO 9001 és Ecocert által tanúsított.

 

A Bruno Vassari fő versenyelőnye , hogy garantálja a magas minőségű  és biztonságos termékeket a kozmetikumok piacán.

 

AZ ÖN SZÉPSÉGE A MI KÜLDETÉSÜNK.